Tisztelt Látogató!

Polgári Társulásunk fő célja megalakulása óta hozzájárulni a képzés fejlesztéséhez és kielégíteni az egyének és csoportok érdekeit és igényeit az egész életen át tartó képzés területén a jobb társadalmi érvényesülés érdekében. A feltüntetett cél teljesítése közepette a Társulás tevékenysége során elsődlegesen segíteni a magyar közösséget Szlovákiában, érdekeik figyelembevételével és képviseletével. 

2007-ben indítottuk saját projektünket a „Partnerség a regionális oktatásban” elnevezéssel. A projkten belül a közoktatás résztvevőinek (pl.: pedagógusok, tanulók, szülők, oktatási/nevelési intézmeny fenntartók és vezetők, szakalkalmazottak stb.) aktuális igényeihez igazítva szervezzük tevékenységeinket nem csak akkreditált pedagógusképzések, hanem közhasznú, felvilágosító vagy szakmai előadások, konferenciák és egyéb rendezvények formájában is.

Kérem ismerkedjen meg közelebbről Társulásunk eddigi szerény tevékenységével Alapszabályunk elolvasása mellett a „Rólunk írták“, valamint a „Tevékenységünk képekben“  alatt található hírek és képek segítségével is.

Balogh Szilveszter elnök